Wednesday, May 18, 2011

Followers

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Adoiii..hari ni bukan hari untuk mem"FOLLOW" blog org lain agaknya, setiap blog yg aku
pergi semuanya "FOLLOWERS" hilang.Haah..bukan hilang terus la, hilang dr pandangan gitu.
Klu hilang terus..haru lah juga no?Bukan apa, nak juga check..aku dh follow or belum blog tu.
Tak pe lah, nanti bila dh timboi balik followers2(kat blog u all) yg sedia ada tu, aku akan
follow lah yer.Klu kita x follow org, mcm mn org lain nk follow kita.Jadi pakat2 followlah yerrr.
Org memberi kita merasa, org berbudi kita berbahasa.Org follow kita...kita follow lah org pula.
Tak gitu?...klu tak..cer cerita cer cerita.
.

4 comments:

Sury said...

Salam perkenalan..salam ziarah..betulah kata2 ani tu...tq follow saya punya blog

jemarioren said...

suma2 dah kacau bilau

ani said...

sury: terima kasih kembali kerana sudi jengok blog saya yg x seberapa

jemarioren:tu la....sana hilang, sini x leh nk tengok..adus

imal's said...

salam kenal.. I follow..