Friday, June 10, 2011

Followers aku hilang

Hadoiii......sapa kata followers tak penting, bg aku penting.Pembakar semangat tu.Memang la belum tentu depa follow...depa akan ulang mai dok baca n3 kita lagi.Blogger hebat tak pa laaaa....semua orang tertunggu-tunggu je n3 terkini dari depa.

Macam aku ni...harap dok tengok gambar2 depa terpampang kat depan bijik mata ni je la.Seronok juga la...ada dok senyum...ada dok ketawa...ada toing kesana..toing kesini..cun tuuuu.Harap2 depa masuk baca n3 kita la.Amin,

Harap sangat2 semuanya akan kembali seperti biasa.Kembali terjalin gitu.Followers aku laa.Apa lagi.Harap tak hilang terus dari pandangan.Memujuk hati gitu.Followers aku adalah kawan2 aku, maka aku tersangat sayang dan rindu akan kehadiran mereka.Hope semuanya akan kembali seperti biasa.

4 comments:

pena rozie said...

Betul...Follower memang penting.

hajar said...

betul3.... w/pun saya x rajin update tapi saya suka kalau saya ade followers... & mekasih kat kak ani sbb sudi jd followers saya... (^_^)

jemarioren said...

fuyoo..wajah baru. cantekk..
hmm..dia buat hal lagi ler nampaknya tue

CikNyz said...

rajin2 jenguk er blog sy..sy dah update..dh follow jugak

http://syazny7.blogspot.com/2011/06/rakan-blog-yang-ajak-tukar-link.html