Thursday, June 9, 2011

Blog HEBAT


Assalamualaikum & salam sejahtera

Ermmm....sebelum nak memulakan tugas2 kat opis hari ni, akak nak cerita ceriti dulu ahh kat diari elektronik ni.Bukan apa....tak leh nak wat keja/diam la kalau tak buka, klik sana...klik sini.
Jari pun rasa kebas jer kalau tak buka diari ni dulu.

Hahahah...gila bayang wehhh, siot tul laaaa.Jangan salah sangka tauu, tak baik gitu.Gila kat "BLOG" kesayangan la.Nak follow balik orang yg follow kita,nak wat kunjungan balas...& bla3.
Tak syioq gak kalau orang mai blog kita...kita tak membalasnya.Orang berbudi..kita berbahasa,
orang memberi kita merasa.Tak gitu?

Otak masih dok fikir2....apa la n3 menarik nak ku letakkan kat blog ni.Syoq ooo....tengok blog EN.BEN umpamanya...ramai jer yang berkunjung.U all semua tak nak jd cengitu gak?Mesti nak kan..hihihi.Sehari dua ni dok belajaq/cari2 ilmu berblogging dr blog2 orang hebat.

Orang hebat bagi akak tentu lah EN.BEN ASHAARI...YUYU ZULAIKHA..CIK EPAL.Semoga kalian akan lebih sukses.

1 comment:

Siti Suriani said...

berblogging bersama2.. :)