Wednesday, June 8, 2011

Penutup 8/6/11




N3 terakhir untuk 8/6/11....buat kenkawan yg join segmen BEN ASHAARI mari kita tukar link, kalau masih ada yg akak tak masukkan link dia kat blog akak tolong la bagi tahu.

Rasanya semua dh dimasukkan.


Bukan apa, dh dewasa ni(tak nak ngaku tua la tu) sering teralpa.Nak senang...jemput la tengok kat sidebar akak tu(mari tukaq link).Tak nak di katakan pembohong, join segmen tukar link...tp tak letak link kat dlm bloglist pun.


Buat semua yg dh letakkan link akak dlm list u all, terima kasih banyak2.Kalau ada yg terasa apa2 sj yg akak corat coret ni..harap maaf.Lebih tepat lagi nak TEST MARKET sebenarnya .....n3 yg mcm mn orang suka.Tu yg terpedas sikitnya.i'm soriiiiiii.