Thursday, June 16, 2011

Cik "M" dah datang

Syukur alhamdulillah..selamat sudah satu hari berpuasa.Tinggal lagi 4 hari.Tengok tuuuu...hutang ngan ALLAH masih belum selesai rupanya.Bukan apa...selalunya lepas raya aidilfitri je, time orang puasa 6 syawal tu..akak jg turut serta(turut qada).Tapi tahun ni...tak sempat.Haaa..gini la jadinya.Azam nak habiskan baki 4 hari tu dalam bulan June ini juga.Harap dapat la selesaikan hutang ni.Amin.

Sebenarnya tadi masa balik dari kerja dah dok berangan nak meng"GODEK" kek puding karamel, tapi rasa-rasanya cik "M" dah datang.Bagi luluan kat cik "M"je la.Kesian juga dekat
cik"M".Semua orang tak bagi peluang kat dia.Apa salahnya akak ni bagi peluang kat cik "M" kan??...nak kata apa lagiiii.....

Mata pun dah rasa macam nak terpejam ja.Gagahi juga nak update blog yang tak seberapa ni.
Esok la update masakan berbuka puasa tadi.Simple ja.Ok lah...nak melayan cik"M"jap ye.

3 comments:

aku dan segalanya said...

best kan layan cik M tuhhh...hihihi...jap lg nk layan gak arrr

Idah said...

jangan layan sgt cik M ni...nanti semua kerja tak jadi...lawan habis-habisan dengan cik M ni..tpi kalu dah mata pun dah rasa nak tertutup aje...baik layan je laahhh hehe...

bersama kak Es said...

kak Es pun tak habis lagi ganti. nak kena speed up dah ni. dah tgk rejab dah