Tuesday, June 14, 2011

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO

Bismillahirahmanirahim....1st time nak mencuba nasib, mana tau kut2 dapat pinggan ala2 vantage tu...memang dok kumpul dah pun.Kalau dapat lagi...maknanya makin bertambah la koleksiku yg masih ciput tu.Mudah-mudahan terpilih untuk dapat hadian ni.Apa???....nak join gak...jom BELEK kat sini.

7 comments:

padlie said...

Melawat dari blog Kak Es.
Good luck! :)

Sertai GA: CsP nak bagi Hadiah!!!
Lingkaran Api Pasifik dah berganjak ke?

amiraliyana said...

Goodluck!
mira pun join =)

bersama kak Es said...

ooohhh..peminat vantage rupenyeee..

All the best ok. Ada rezqi insya Allah tak kemana :)

TQ sudi join GA kak Es ni..

Kak Es perasan ani tak tinggal nama FB kat link komen kak Es tu. nnti tinggalkan ye :)

ani said...

Kak Es...laaa, maaf la x perasan tuu...maaf yaaaa

bersama kak Es said...

http://esmeda.blogspot.com/2011/06/tahniah-pemenang-giveaway-kak-es-nesloo.html

bersama kak Es said...

cepat komen kat blog kak Es nak nama alamat dan fon no. sampai malam ni jee... dah lama tu penaja tunggu >_<

ani said...

kak es...dh tinggal komen pun

http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com..