Saturday, June 25, 2011

LAYAK ka Sepah JUARA MAHARAJA LAWAK?

Ya ka SEPAH menang?...aku tidor dah time tu, gasak la habis manis sepah tak habis2.Aku nii...ermmmm biarlah siaran kat tv tu best ke...mebeles ke...syahdu ke...asal mengadap tv mula la mata ni nak pejam ja.Kalau rasa tak boleh nak tidur...pegi la tengok2 siaran kat tv tu barang sekejap.Rasanya tak sampai 30 minit...tv dah tengok aku.hihihi

Tup-tup hari dengar pula cerita Astro up hadiah kemenangan jadi rm4000,000.Betul ka?Wahhhhh, tp NABIL still dapat banyak dari orang lain kan?Aku ni..kalau nak tengok pun siaran ulangan jerr...tu pun separuh-separuh.Mana taknya..pantang hadap tv...tv pula yang harus hadap aku.

Apa-apa pun tahniah buat SEPAH....memang dok agak dah, SEPAH the BEST.Harap lepas ni SEPAH tak meninggi diri.MAHARAJA lawak dah pun tamat..apa kata jom kita pakat-pakat potong ASTRO.Astro naik harga lagi weiii.

2 comments:

hamzah ian said...

sepah mmg terbaik..

Idah said...

Tahniah SEPAH....rezeki shuib laa...nanti dpt baby pulak...