Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

HACK?...yup Hanya Aku Cinta Kau.Hihihi...tak ada lah, sebenarnya segmen ini ajuran BLOGGER handsome lagi berketak-ketak..sapa lagi kalau bukan BEN ASHAARI.U all nak join juga...let's go sila terjah SINI...HACK jangan tak HACK

Blog yang paling aku teringin nak HACK tentulah blog KAK NOR SECUBIT GARAM, sebabnya blog KAK NOR SECUBIT GARAM lah yang menjadi otai aku dalam bab masak-memasak ni.Resepi yang kak Nor bagi sangat tersusun apatah lagi gambar hasil masakan beliau..semuanya buat aku terliur.Pecah liur gitu.Pesanan yang paling aku teringin nak tinggalkan tentulah..."sudi-sudilah kiranya komen cara masakan saya pula".

11 comments:

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

lari encik ben..lari....sembunyik....

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh.. ramai da aim blog abg ben ni... nasib baik bukan blog saya... heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

hack yeee, meyh sini,, cobet pipi tu, hehe

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

Bro ahmad said...

rasa nak hack je blog cumil nieXD