Friday, June 24, 2011

Ibu rela dinoda demi anak

Apa punya jantan.....dah nak merompak tu...rompak aja lah, bukanlah nak galakkan tp dh pilih nak merompak...merompak ajalah yang dok pi merogol tu apesal?Sudah la merompak itu berdosa nak lagi tambah dosa...merogol pula.Alahai penghuni dunia akhir zaman.Walau berpuluh ribu engkau rompak...yang pasti hidup engkau tak akan pernah rasa senang...ermmm


PETALING JAYA: Pilihan setan. Itu situasi getir terpaksa dipilih seorang wanita berusia 40 tahun sama ada mahu dirinya atau anak perempuannya berusia lapan tahun dirogol dalam kejadian pecah rumah di Kampung Subang, di sini, awal pagi semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 2 pagi itu, mangsa dan anaknya tidur dalam sebuah bilik di rumah berkenaan sebelum dikejutkan dengan kehadiran seorang lelaki berusia 30-an yang pada mulanya mahu merompak.


Demi menjaga kesucian anaknya, si ibu dirogol suspek sambil detik hitam terbabit disaksikan kanak-kanak itu. Difahamkan, ketika kejadian suami mangsa keluar bekerja.

Sumber polis berkata, mangsa dan anaknya yang tidur nyenyak di rumah berkenaan dikejutkan seorang lelaki tidak dikenali.


“Tersentak dengan itu, mangsa merayu dikasihani selain memberitahu akan menyerahkan semua barangan berharga miliknya kepada suspek asalkan dia dan anaknya tidak disentuh,” katanya.


Bagaimanapun, suspek mengajak mangsa melakukan hubungan seks.

“Terkejut dengan itu, mangsa merayu dan berusaha mempertahankan dirinya. Namun, wanita itu mengalah apabila suspek mengugut untuk menodai anak perempuannya jika melawan.


“Selepas dirogol, suspek mengambil beberapa barangan berharga seperti telefon bimbit dan wang tunai dianggarkan bernilai RM500 sebelum melarikan diri,” katanya.


Sumber:HMETRO

2 comments:

Hafizah Mohamad said...

kurang ajaq...mmg bapak segala setan sungguh laknat tu...isk..geramnyer bila baca...apa nak jadi dunia sekarang ni....minta dijauhkan dari kita....

zmah said...

Macam-macam dunia sekarang