Wednesday, June 1, 2011

LANGKAWI Permata KEDAH

Mesti semua dah dpt agak di mana lokasi ni.....tentulah LANGKAWI PERMATA KEDAH.
Bukan apa, saja nak kasi hangat sikit tempat membesar & mencari sesuap nasi.Lagipun pagi
tadi ada kerja sikit kat JETTY POINT.Tempat kerja hamba la tuuu.Sempat juga snap gambar2 kat bawah ni.Hihihi....sori la, gambar x cantik....almaklum la bukan jurugambar bertauliah.Main hemtam jerr.
Simbol LANGKAWI.Cik HELANG
Gunung TERTINGGI kat LANGKAWI.Apalagi...tentu la GUNUNG RAYA
Idaman kaum HAWA , seperti hamba niiii.....tengok2lah kut ada yg berkenan.
Macam2 ada.Like Astro tu!!
Haaaaa.....ini lak, sampai je kat JETTY turun ferry..jalan2 sikit..akan jumpa kedai ni.
Jemputlah masuk...beli tauuuu jangan x beli.Kalau sebelum nak datang LANGKAWi tu...x dak benda ni..jangan beli lagi...beli kat kedai kami.
Macam2 ada....semuanya wangi


LANGKAWI syurga coklat
TOBLERONE lagiii
Macam2 ada...pilih jer yg mn nak
Kut2 masa nak balik ke TANAH BESAR tu....lupa pula nak beli souvenir, cari jer kat kedai ni
semuanya dalam KOMPLEK JETTY POINT.
Pilih jerr....kejap lagi bayorrr.


Banyak lagi shop lot yg terdapat dalam komplek JETTY POINT ni sebenarnya....x sempat la
nak snap.Kalau datang LANGKAWI jangan lupa ronda2 kat sini yerr.Kalau lapar/dahaga cari
jer STARBUCK, BIG APPLE, KFC....tak suka?..tak paaa, restoran mamak pun ada juga.cari jer dalam komplek JETTY POINT ni.

6 comments:

Idah said...

Bila laaa nak sampai lagi kat sini..baru sekali kita p sana...insyallah...kalau ada rezki dan peluang kita nak p tmpt ikan2 byk tu..apa nama nya..(lupa laaa)

hajar said...

wah! nxt time g langkawi, bleh la kak ani jd tourist guide saya yer... hehe

ani said...

idah:under water kut...

hajar:boleh jerr

jemarioren said...

2007 pegi. waahh dah kenal tuan tanah nih, boleh le nanti eh

mamanajmi said...

ingat nak gi Langkawi cuti sek ni...tp sure ramai org kan? Rasanya last time pegi thn 2009..

ani said...

datang la......tp yg pasti klu nak dtg sini bagitahu saya kkk. leh jumpa&kenal