Wednesday, June 8, 2011

Mai la follow sini samaaaaaaa

Harap n3 ni tak la menyakitkan hati orang yang membaca.Kalau rasa sakit juga minta maaf banyak2 la no..bukan nak mengata..tp nak habaq.Mentang2 la blog kita tak canggih maggih....depa mai tinggai jejak jaaa.

Tak pa...tinggai jejak pun akak p juga aihhh.Bukan takat p...malah follow dia juga tauuu.Jangan risau la.Yang syoqnya.....orang yang tinggai jejak tu, followers dia ingatkan beribu raban macam
EN.BEN...YUYU ZULAIKHA...CIK EPAL ...baru 60.Ish.....ada juga cengitu no.Kalau followers baru 500 orang tu...apa la sangattttt.

Maybe depa tu tak memerlukan followers kut, terus terang la....akak ni, klu pegi jenjalan kat blog sesiapa sj, mesti follow nyer lahhh.Apaaaaa....tak mengharapkan orang follow???
betul kerrrr???

Followers tak penting ka?...n3 yang menarik, gitu?kaaaa....trafik yang tinggi?hampa semua tolong la cerita kat akak sat aihhh.Maklum laaa...old version bukan tau sangattt.

7 comments:

Terbelog said...

merajuk ke ni...bia sy pujuk...hehe

Jiejah Gorjes said...

nak follow seseorg blogger tu biaq ikhlas, bkn i folo u bcoz u folo me no no no kenot ngeee :)

amiYo said...

yup betul. follow kene ikhlas. apa yang penting entry yang 'berkualiti'. secara tak langsung orang akan follow blog kita. :)

ani said...

ni yg jd syoq ni...ada org komen, cengitu laaaa

misscha said...

uiii kak x mo majuk...x cumei nanti......ikhlas i follow blog kakak nih....bukti? komen ni..komen ni....ghhee

aku dan segalanya said...

jgn la majukkk..old version kena la cool...(kita serupaaaaaa) x gitu??hahahahaha

ani said...

hahaha...mn ada merajuk, test market niiii.